Styre-/Årsmøte mai 2020

Hei alle sammen.
Vi vil informere om at det ble gjennomført kombinert styre- og årsmøte den 5. mai 2020. Dette har vært utsatt, men måtte gjennomføres pga samordnet rapportering til Norges Idrettsforbund. Styret ble gjenvalgt. Det var ikke innkommet noen forslag eller valgønsker på forhånd innen 24. mars, som var den opprinnelige datoen for Årsmøte. Dersom noen har forslag til endringer, eller brenner for et verv i styret, vil vi avholde nytt årsmøte tidlig på nyåret 2021.
Vi er veldig spente på dagens pressemelding om mulighet for organisert trening igjen. Dette vil vi komme tilbake til på ny mail. Håpet er at vi kan starte ute til neste uke på f.eks Ringshaugstranda, for å gå kata og noen grunnteknikker med god avstand til hverandre.

Ønsker alle en fin dag. Hold dere friske. Vær nøye med fortsatt gode rutiner for håndhygiene og avstand i samfunnet.

Mvh Marianne