Minneord for Sensei Ronny Kjosvold Råmunddal

Sensei Ronny Kjosvold Råmunddal

Det er med stor sorg jeg kan fortelle at min gode venn og treningskamerat har gått bort. Det er vanskelig å forstå, og det kjennes uvirkelig at Ronny Råmunddal ikke er i blant oss lenger.
Jeg ble kjent med Ronny da han på slutten av -90 tallet begynte å trene karate i Tønsberg Karateklubb. Med allsidig idrettsbakrunn var han allerede en atlet, men det viste seg tidlig at han også var et stort talent i karate. Jeg opplevde han som sterk, målbevist og utholden. Ronny var også respektfull, ydmyk og hadde omsorg for sine venner. Han var, og vil alltid fortsette å være, et stort idrettslig forbilde for alle i karatemiljøet.
Som hovedinstruktør i Tønsberg KK var det, for meg personlig, spennende å se hvordan Ronny utviklet seg, og ble en viktig del av det gode miljøet og samholdet i klubben vår.
Jeg er virkelig heldig og stolt av at jeg fikk være hans kamerat gjennom alle disse år i Tønsberg, og senere også i Seljord. Hans iherdige ståpå innstilling med å få bygd opp egen Dojo og Karate i Telemark, viser at alt er mulig når man ikke gir opp.

Ronny Råmunddal Sensei…; med alle dine elever og gode venner fra Telemark Karate, kommer klubben din til å leve videre med din karate ånd som inspirasjon.
Takk for alle harde treninger, gode samtaler og ikke minst ditt gode humør.
Hvil i fred min venn, jeg skal aldri glemme deg!

Mine tanker går nå til Ronny sin kjæreste Sarah og deres familier ❤️

Frank Bruun

24 februar 2020: Se også informasjon om NRK innslag og Telemark Karate og Ronny: Arven etter Ronny