Diverse

Minner om at skolen skal bruke gymsalen selv tirsdag 5. november. Det blir derfor ikke trening den dagen. Husk at dere alle kan trene gratis hos Stokke karateklubb.

Husk at du også kan støtteTønsberg karateklubb via grasrotandelen til Norsk Tipping. Vår id er : 982754984.

Gøy å se så mange på trening. Dersom dere ikke finner bilde av dere selv på tavla vår, er det fint om dere kontakter Marianne.

Det er også veldig viktig å si fra dersom du ikke lenger trener i Tønsberg Karateklubb, slik at vi får oppdatert medlemslisten vår. Vi betaler kontigent til NTKF og Norges kampsportforbund per medlem, og det er da dumt for klubben å betale for de som ikke trener hos oss.

Minner også om avtalen vi har med MX Sport. Dersom du har betalt kontigent, men ikke fått rabattkort, ta kontakt med Heidi. Husk også vår fordelaktige avtale med ostoepat Andreas Ryde og vår avtale med Yrkes og Profilklær. Les mer om avtalen under TKK klær på hjemmesiden vår. Der finner du også opplysninger om hvor du kan kjøpe karatedrakt mm. Følg oss også gjerne på facebook:)
 
Sees på trening alle sammen:)

Hilsen
Styret i TKK

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.