Sammenslåing av klubber

Kjære alle sammen,

Jeg har startet 2017 med en vemodig beslutning om å legge ned Stokke Karateklubb etter 14 år som ansvarlig hovedtrener. Det er flere grunner til dette, men tid og ressurser gjør at jeg har valgt å satse alt på Tønsberg Karateklubb.
Jeg har personlig informert mange i Stokke KK om dette, og har fått deres fulle støtte om å trene videre med meg i TKK. Det varmer godt, og jeg er utrolig takknemlig for deres respekt og lojalitet.

I tillegg har jeg innledet et samarbeid med Stein Gunnar Løvenhjelm ( 5.DAN JKA) om å bli fast instruktør i TKK. Sensei Stein G har trent karate siden 1985, og tatt flere medaljer i både nasjonale og internasjonale mesterskap. Han vil bli en stor ressurs, og jeg er glad for at han har valgt å ta med sine medlemmer fra Jersøy Shotokan til oss.

Vi ønsker alle fra Stokke og Jersøy hjertelig velkommen til vår klubb. Dette blir utrolig spennende, og vi ønsker at alle skal få et utfordrende og motiverende treningstilbud. Vi er sikre på at både gamle og nye medlemmer vil sette pris på denne ordningen.

Mvh Sensei Frank Bruun, 5 DAN JKA

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.