Diverse samlinger, høsten 2013

Trondheim 2-3 november 2013

 

Hei, igjen:)

Vi har i dag fått invitasjon til treningssamling i Trondheim med sensei Kawasoe. Invitasjonen følger vedlagt.

Lørdag 16. november vil Marienlyst Karateklubb arrangere Shotocup. (Drammen). Håper mange av dere har lyst til å delta. Ta i så fall kontakt med Michael. Han vil da hjelpe de som skal delta litt ekstra og han vil være med som lagleder på selve konkurransen.

Lørdag 23. november er det treningssamling med Teknisk komitè (Sensei Lim, Sensei Høiby, sensei Rønning og vår egen sensei Bruun). Samlingen vil være i Spydeberg. Kanskje vi kan ordne litt felles transport? Ta kontakt med en i styret dersom du har planer om å bli med:)

Hilsen styret TKK

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.