Ny sortbelte i Tønsberg karateklubb

Marianne med svart belte

 

 

Vi har fått en ny sortbelte i Tønsberg Karateklubb. Marianne Knudsen tok JKA Shodan på den store internasjonale treningssamlingen i Windsor i april. Det var en tøff gradering med flere av JKA sine topp instruktører som sensorer. Bl.a. Mori Sensei. Kawasoe Sensei, Naito Sensei, Taylor sensei og Naka Sensei. Ikke lett å gjennomføre en DAN gradering foran et så stort panel av verdenskjente Karate-eksperter. Hun imponerte alle som var tilstede, og fikk flere velfortjente komplimenter etterpå.
På vegne av TKK sender jeg mine stolte gratulasjoner.
Frank Bruun 5 Dan

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.